Fructal otpušta 28 radnika

Bez autora
Jul 02 2012

Fructal će iz poslovnih razloga otpustiti 28 radnika, od kojih su njih petero invalidi. Deset od 28 radnika je zatražilo da se sindikat obavijesti o odluci o otpuštanju. Sindikati će provjeriti i utemeljenost razloga za otpuštanje. Petorici invalida neće moći tako skoriti uručiti otkaze jer moraju proći kroz nadležne državne komisije koje mogu dati i negativan odgovor na otpuštanje. Sindikat trenutno pregledava konkretne razloge za otpuštanja, a danas slijedi još jedan sastanak s upravom Fructala odnosno njenom stručnom službom.

Fructal otpušta 28 radnikaFructal će iz poslovnih razloga otpustiti 28 radnika, od kojih su njih petero invalidi, poručio je sindikalist Euro Brozič.

Deset od 28 radnika je zatražilo da se sindikat obavijesti o odluci o otpuštanju. Sindikati će provjeriti i utemeljenost razloga za otpuštanje.

Petorici invalida neće moći tako skoriti uručiti otkaze jer moraju proći kroz nadležne državne komisije koje mogu dati i negativan odgovor na otpuštanje. Sindikat trenutno pregledava konkretne razloge za otpuštanja, a danas slijedi još jedan sastanak s upravom Fructala odnosno njenom stručnom službom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik